Varausehdot

 

Varausehdot
 Kiinteistö Oy Levin Kätkän Linna noudattaa välittämiensä majoituspalvelusten tilaamisessa, varaamisessa ja tilattujen palvelujen peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on tehnyt varauksen. Varaajan tulee olla täysivaltainen.
VARAAMINEN JA MAKSU
Tehtyään varauksen asiakas saa laskun, jossa on kulkuohje majoituskohteeseen sekä avainyhteystiedot. Palvelumaksu on 12,20 € (sis. alv. 23 %). Maksamatta jättäminen ei ole peruutus! Koy Levin Kätkän Linnalla on oikeus perua varaus, mikäli suoritusta ei ole maksettu eräpäivään mennessä. Ennakkomaksu on 30 % majoitushinnasta. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin kuusi viikkoa ennen oleskelun alkamista, ei ennakkomaksua peritä erikseen. Loppusuoritus on maksettava kuusi viikkoa ennen vuokra-ajan alkua.
PERUUTUKSET
Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti Koy Levin Kätkän Linnalle.
Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa 28 vrk ennen vuokra-ajan alkamista, palautetaan ennakkovarausmaksu ja loppusuoritus vähennettynä palvelumaksu 12,20 € ja peruutusmaksu 48,80 €
* Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 28 vrk ennen vuokra-ajan alkamista, veloitetaan koko vuokra.
Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Koy Levin Kätkän Linnalle. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi lainkaan perille. Mikäli varaus peruuntuu sen vuoksi, että asiakas tai hänen lähiomaisensa äkillisesti sairastuu, joutuu onnettomuuteen tai kuolee, asiakas on oikeutettu saamaan rahansa takaisin lukuunottamatta 30 % suuruista ennakkomaksua ja peruutuskuluja 48,80 €. Peruutus on tehtävä välittömästi. Peruutuksen syystä on toimitettava lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys Koy Levin Kätkän Linnalle 14 vuorokauden kuluessa peruutuksesta. Peruutus on tehtävä ennen vuokrausajan alkua.
KOY LEVIN KÄTKÄN LINNAN OIKEUS PERUA VARAUS
Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, tai Koy Levin Kätkän Linnasta riippumaton este (esim. palo-tai vesivahinko), voi Koy Levin Kätkän Linna perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan on Kätkän Linnalla oikeus perua varaus.
AVAIMEN LUOVUTUS
Avaimen saa maksettuja kuitteja vastaan. Lomakohteen avain luovutetaan asiakkaalle vuokra-ajan alkamispäivänä. Avaimenluovuttajalla on oikeus periä avaimen katoamisesta aiheutuneet kulut (esim. lukkojen uudelleensarjoituksen ja uudet avaimet).
OLESKELU LOMAKOHTEESSA
Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16 lähtöpäivään klo 11. Vuokraan sisältyy www.katkanlinna.fi -sivustolla mainitut tarvikkeet. Asiakas vastaa lomahuoneiston siivouksesta vuokra-aikana ellei toisin olesovittu.
Mikäli varauksen päättyessä ei siivousta ole suoritettu asianmukaisesti, on omistajalla tai huoltajalla oikeus periä siivousmaksu kaksinkertaisena.
Tupakointi kielletty huoneistoissa. Mikäli huoneistossa on tupakoitu, veloitamme siivouskulut, kuitenkin min. 300 €.
VAHINGOT
Varaaja on velvollinen korvaamaan huoneistolle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot.
HÄIRIÖ TAI VAARATILANTEESTA JOHTUVA VUOKRASOPIMUKSEN PURKAMINEN
Mikäli vuokralainen ei vuokranantajan / vuokranantajan edustajan antamasta huomautuksesta huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä tai vaaraa samassa tai naapurikiinteistössä oleville, on vuokranantajalla / vuokranantajan edustajalla oikeus purkaa vuokrasuhde välittömästi. Kaikista ylläolevista toimenpiteistä aiheutuneet kulut laskutetaan varaajalta.
HENKILÖMÄÄRÄ
Huoneistoa ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä huoneiston kapasiteetiksi on ilmoitettu. Teltan, asuntoauton ja -vaunun käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty. Ei lemmikkejä A1 huvilaan. A2:ssa lemmikit on sallittu. (veloitetaan erillinen lemmikkimaksu )
VALITUKSET
Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua ja loman aikana suoraan kohteen huoltajalle tai omistajalle. Mikäli asiaan ei tule korjausta, asiakkaan tulee ottaa 3 vuorokauden sisällä yhteys Kätkän Linnan puhelinnumeroon 0400 412851 tai 0400 402621. Mikäli asia ei vieläkään tule korjatuksi, asiakkaan tulee tehdä kirjallinen valitus jatkokäsittelyä varten Koy Levin Kätkän Linnalle viikon kuluessa varauksen päättymisestä. Jos asiakas ja Koy Levin Kätkän Linna eivät pääse yhteisymmärrykseen, voi asiakas saattaa riita-asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi.
Pidätämme-oikeuden-hinnan-muutoksiin                                 
* Arvonlisävero voimassaolevan lainsäännöksen mukaan.
TERVETULOA LEVILLE JA VIIHTYISÄÄ LOMAA!
Koy Levin Kätkän Linna
Kylänportti 12 E, 02940 ESPOO
0400402621 tai 0400 412851